Dukoral – drikbar vaccine

Beskyttelse mod kolera og rejsediarré med Dukoral vaccine

Dukoral vaccine giver beskyttelse mod kolera og den hyppigste årsag til rejsediarré, forårsaget af visse E coli bakterier.
Læs videre for at lære mere om Dukoral vaccinen, dens effektivitet og hvorfor det er vigtigt at overveje denne beskyttelse, når du planlægger en rejse.

Hvad er Dukoral Vaccine?

Dukoral er en drikbar vaccine mod kolera. Kolera er en alvorlig diare sygdom, hvor den syge person taber væske og salt på grund af store vandige væsketab fra tarmen.

Kolera bakterien danner et toksin, der har et toksin der har en betydelig effekt overfor visse coli-bakterier / (enterotoksin- producerende E. Coli, ETEC,).

Indtagelse af Dukoral skal ske om muligt min ca. 2 uger før afrejse med en uges interval imellem 1. og 2. dosis. Kan anvendes til børn > 2 år, gravide og immunsvækkede.

Dukoral har ikke en effekt overfor alle typer af kolerabakterier, men har en vis effekt overfor ETEC-coli betinget diare, som er en hyppig årsag til ”turistdiare”.

Diarré sygdomme er hyppigt forekommende i en del asiatiske lande Syd- og Mellem- amerikanske og afrikanske lande (især lande som Pakistan, Indien, Egypten og Mexico).

Risikoområder for rejsediarré

Rejsediarré kan forekomme i mange dele af verden, men risikoen er ofte højere i områder med ringe sanitære forhold og begrænset adgang til rent drikkevand. Nogle af de områder, hvor du bør være særligt opmærksom på risikoen for rejsediarréer er tropiske og subtropiske områder såsom Sydamerika, Afrika og visse dele af Asien.

Kontakt os for at høre mere om Dukoral vaccine

Overvejer du en rejse til områder med risiko for rejsediarré? Kontakt vores erfarne team på Rejseklinikken, og vi vil hjælpe dig med at planlægge dit vaccinationsforløb og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi ønsker at sikre, at din rejse er bekymringsfri og sund, så du kan nyde hvert øjeblik uden at tænke på sygdom.

Bestil tid

​- Til din vaccination og konsultation online allerede i dag.

null

Rejs sikkert med vores hjælp

null

Professionel rådgivning

null

Enkeltpersoner, familier og grupper

null

Landets bedste vaccinationsklinik

(+45) 39 63 01 15
kontakt@rejseklinikken.dk