Japansk hjernehindebetændelse vaccine

Beskyt dig selv med Japansk hjernehindebetændelse vaccine

Japansk hjernehindebetændelse er en alvorlig virusinfektion fra myg. Beskyt dig selv med en japansk hjernehindebetændelse vaccine hos Rejseklinikken.

Japansk Hjernehindebetændelse er en virusinfektion, som overføres fra inficerede myg, der primært stikker grise og andefugle, men går ikke af vejen for mennesker. Sygdommen er udbredt i Asien. Transmissionen er størst i perioden fra april til oktober, men i tropiske dele af Asien er det hele året. Symptomerne er primært som influenza og kan udvikle sig til en svær hjernebetændelse med høj dødelighed.

Symptomer, risici og inkubationstid

De tidlige symptomer på Japansk Hjernehindebetændelse ligner ofte influenza og omfatter feber, hovedpine og træthed. Men i nogle tilfælde kan sygdommen udvikle sig til en alvorlig hjernebetændelse med en høj dødelighed. Inkubationstiden for sygdommen varierer, men det kan tage op til to uger, før symptomerne begynder at vise sig. Der er ingen virksom behandling over for Japansk Hjernehindebetændelse, hvorfor vaccination anbefales ved længerevarende ophold.

Japansk hjernehindebetændelse vaccine er en mulighed ved længerevarende ophold

Vaccination mod japansk hjernehindebetændelse anbefales til mange asiatiske lande ved rejse overvejende af mere end 3 ugers varighed med ophold i landlige områder.

For rejsende, der planlægger længerevarende ophold i asiatiske områder med risiko for japansk hjernehindebetændelse, anbefales vaccination. Beskyttelse mod denne sygdom kræver to vaccinationer med omkring 8 – ca. 30 dages mellemrum Efter disse to vaccinationer opnås en beskyttelse på minimum 2 år.

I Rejseklinikken tilbyder vi japansk hjernehindebetændelse vaccine, som vi løbende har på lager. Vores erfarne personale vil rådgive dig om den bedste tid til at blive vaccineret og sikre, at du er beskyttet under din rejse. Din sikkerhed og sundhed er vores højeste prioritet.

Beskyttelse mod japansk hjernehindebetændelse kræver 2 vaccinationer med nogle ugers mellemrum og giver herefter beskyttelse i minimum 2 år.

Skal du til Asien? Kontakt os for at booke en tid til vaccine

Besøg os i Charlottenlund eller kontakt os på telefon (+45) 39 63 01 15 eller via e-mail på kontakt@rejseklinikken.dk for at planlægge din japansk hjernehindebetændelse vaccination og få fred i sindet, mens du udforsker verden.

Bestil tid til japansk hjernehindebetændelse vaccine

​- Til din vaccination og konsultation online allerede i dag.

null

Rejs sikkert med vores hjælp

null

Professionel rådgivning

null

Enkeltpersoner, familier og grupper

null

Landets bedste vaccinationsklinik

(+45) 39 63 01 15
kontakt@rejseklinikken.dk