Japansk hjernehindebetændelse vaccine

Japansk hjernehindebetændelse er en alvorlig virusinfektion fra myg

Beskyt dig selv med en japansk hjernehindebetændelse vaccine.

Japansk Hjernehindebetændelse er en sjælden, men alvorlig virusinfektion, der overføres via myg, der kan stikke både grise, fugle og mennesker. Sygdommen er mest udbredt i Asien, hvor den forekommer året rundt, med højere transmission fra april til oktober. Læs videre for at lære mere om symptomerne, hvordan smitten spredes og vigtigst af alt, hvordan du kan beskytte dig selv med japansk hjernehindebetændelse vaccine.

Symptomer, risici og inkubationstid

De tidlige symptomer på Japansk Hjernehindebetændelse ligner ofte influenza og omfatter feber, hovedpine og træthed. Men i nogle tilfælde kan sygdommen udvikle sig til en alvorlig hjernebetændelse med en høj dødelighed. Inkubationstiden for sygdommen varierer, men det kan tage op til to uger, før symptomerne begynder at vise sig. Der er ingen virksom behandling over for Japansk Hjernehindebetændelse, hvorfor vaccination anbefales ved længerevarende ophold.

Japansk hjernehindebetændelse vaccine er en mulighed ved længerevarende ophold

For rejsende, der planlægger længerevarende ophold i asiatiske områder med risiko for japansk hjernehindebetændelse, anbefales vaccination. Beskyttelse mod denne sygdom kræver to vaccinationer med omkring 8 – ca. 30 dages mellemrum Efter disse to vaccinationer opnås en beskyttelse på minimum 2 år.

I Rejseklinikken tilbyder vi japansk hjernehindebetændelse vaccine, som vi løbende har på lager. Vores erfarne personale vil rådgive dig om den bedste tid til at blive vaccineret og sikre, at du er beskyttet under din rejse. Din sikkerhed og sundhed er vores højeste prioritet.

Skal du til Asien? Kontakt os for at booke en tid til vaccine

Besøg os i Charlottenlund eller kontakt os på telefon (+45) 39 63 01 15 eller via e-mail på kontakt@rejseklinikken.dk for at planlægge din japansk hjernehindebetændelse vaccination og få fred i sindet, mens du udforsker verden.

Bestil tid

​- Til din vaccination og konsultation online allerede i dag.

null

Rejs sikkert med vores hjælp

null

Professionel rådgivning

null

Enkeltpersoner, familier og grupper

null

Landets bedste vaccinationsklinik

(+45) 39 63 01 15
kontakt@rejseklinikken.dk