​Indonesien

Vaccinationer til Indonesien

Vaccinationer:

Kort rejse, under 3 uger til turistområder: Hepatitis A – Difteri/stivkrampe – Japansk hjernebetændelse

Rejse ca. 3 uger, desuden: Tyfus – Hepatitis B

Længere ophold , desuden: Rabies (hundegalskab) – evt Tuberkulose.

Gul feber vaccinationscertificat kræves af rejsende der kommer fra gul feber område.

Bestil tid til din vaccination her.

Kommentar

Malaria: Vigtigt: malariamyggen stikker først efter mørkets frembrud. Der er ikke malaria på Bali, i Jakarta by og på Java.​ I det øvrige Indonesien er der vekslende fra meget ringe til høj risiko for malaria. Ved rejse i visse områder af Indonesien bør man tage forebyggende malariamedicin.

Man skal være meget omhyggelig med forebyggelse af myggestik (myggespray med DEET eller AUTAN, anvendelse af imprægneret myggenet eller bo på hoteller med aircondition).​

Dengue feber: Vigtigt: Denguemyggen stikker hyppigst lige omkring solopgang og solnedgang. Der er denguefeber i hele Indonesien, også i byerne.

Der findes ingen vaccine eller medicin man kan tage forebyggende. Man skal være omhyggelig med at beskytte sig mod myggen med myggespray med DEET eller AUTAN.

​*Anbefalinger vedr. vaccinationer og sygdomme på de enkelte rejsemål er kun overordnet vejledende for landet som helhed.

Ønsker du detaljeret vejledning målrettet din personlige rejse, må du kontakte rejseklinikken for tidsbestilling på telefon, mail eller direkte via hjemmesiden.​

Bestil tid

​- Til din vaccination og konsultation online allerede i dag.

null

Rejs sikkert med vores hjælp

null

Professionel rådgivning

null

Enkeltpersoner, familier og grupper

null

Landets bedste vaccinationsklinik

(+45) 39 63 01 15
kontakt@rejseklinikken.dk