Rejse med børn

At rejse med børn

Når børnene skal vaccineres før rejsen.

Børnene glæder sig naturligvis til ferien – den glæde skal ikke ødelægges af en dårlig oplevelse i forbindelse med vaccination.

I Rejseklinikken lægger vi stor vægt på at børnene får den bedst mulige oplevelse, når de skal vaccineres forud for rejsen.​

Vi har stor erfaring i vaccination af børn i alle aldre – og et stort udvalg af diverse små tricks, der betyder at ”vores børn” kommer igen og igen.

Af tricks kan nævnes zebra tæppet på lejet og billeder af dyrene på væggen, som altid er et stort hit. De giver ofte anledning til en lille snak om de dyr barnet måske vil opleve på rejsen – og hvis det bliver lidt for kedeligt mens vi rådgiver mor og far, så er der mulighed for at prøve legetøjet i venteværelset.​​

​For at stikket mærkes mindst muligt, bruger vi de tyndeste nåle og en ”lille trylleplade”, som placeres dér hvor stikket skal gives så barnet ikke oplever stikket som noget ubehagelig.

Dit barn kan selv vælge et plaster med diverse børne motiver – og hvis det er OK med jer, byder vi på en lille stykke slik efter stikket.​

​Der er også mulighed for at barnet kan få en sprøjte (uden kanyle) med hjem til vaccination af bamsen eller måske få lov til selv at stemple i vaccinationskortet.

Med andre ord, vi gør hvad vi kan for dit barn får den bedste oplevelse – og vi tager ikke gebyr/honorar for børn under 15 år.

Læs mere om at rejse med børn her: atrejsemedboern.dk

Bestil tid

​- Til din vaccination og konsultation online allerede i dag.

null

Rejs sikkert med vores hjælp

null

Professionel rådgivning

null

Enkeltpersoner, familier og grupper

null

Landets bedste vaccinationsklinik

(+45) 39 63 01 15
kontakt@rejseklinikken.dk