Rejsevaccination

Har du styr på dine rejsevacciner? Book tid til din rejsevaccination

Rejsevaccination – Rejsevacciner til til alle, der skal på udlandsrejse

Hos Rejseklinikken i Charlottenlund nær København og Lyngby, er vi specialiseret i rejsevaccination. Vi tilbyder rejservacciner til alle, der skal på udlandsrejser, og til konkurrencedygtige priser. Vi har altid fokus på dig og din forestående rejse, så en vaccination hos os handler om meget mere end et stik.

Hos Rejseklinikken får du altid professionel og specialiseret rådgivning om de rejsevaccinationer, der er relevante for dit rejsemål.

På den måde sikrer vi os, at du får en god oplevelse – både i forbindelse med vaccinationen, men også i forhold til at være opmærksom på eventuelle sygdomme, der måtte findes på din destination.

Vær godt forberedt med en rejsevaccination

Der er en lang række forskelligartede sygdomme, man kan blive smittet med i forbindelse med en rejse. Det er særligt nogle dele af verden, hvor du er mere udsat, og hvor det altid er en god idé at sikre sig med en rejsevaccination.​

Det er blandt andet følgende sygdomme, vi kan vaccinere dig mod:

De nødvendige rejsevacciner afhænger af hvor du skal hen

Vælg dit rejsemål her og se hvilke rejsevacciner der er relevante for dig:

Bestil tid til vaccination i god tid før rejsen

Ønsker du en tid til en rejsevaccination forud for en rejse, kan du bestille en tid i vores klinik, så du er godt beskyttet på din ferie og ikke skal bekymre dig om at blive smittet.

Du kan bestille tid via vores formular ​her. Har du brug for vejledning eller har du spørgsmål, er du velkommen ringe til os på telefon (+45) 39 63 01 15 eller en e-mail til kontakt@rejseklinikken.dk.​

Bestil tid

​- Til din vaccination og konsultation online allerede i dag.

null

Rejs sikkert med vores hjælp

null

Professionel rådgivning

null

Enkeltpersoner, familier og grupper

null

Landets bedste vaccinationsklinik

(+45) 39 63 01 15
kontakt@rejseklinikken.dk