Mexico​​

Vaccinationer til Mexico

Vaccinationer:

Kort rejse, under 3 uger til turistområder: Hepatitis A – Difteri/stivkrampe

Rejse over 3 uger, desuden: Evt. Hepatitis B

Længere ophold , desuden: Tyfus – Hepatitis B – evt. Rabies (hundegalskab) – Tuberkulose

Bestil tid til din vaccination her.

Kommentar

Malaria: Der er udelukkende risiko for en godartet malariatype i Mexico. I områder, som ligger over 1500 meter, er der ikke malaria. Størst risiko er der i området mod Guatemala, men generelt er områderne hvor turister kommer lavrisikoområder.

Man skal være meget omhyggelig med forebyggelse af myggestik. (myggespray med DEET eller AUTAN, anvendelse af imprægneret myggenet eller bo på hoteller med aircondition hvis man opholder sig i risikoområderne.) Husk, at malariamyggen stikker udelukkende efter mørkets frembrud.

Dengue feber: Vigtigt: Denguemyggen stikker hyppigst lige omkring solopgang og solnedgang. Der er denguefeber i hele Mexico, også i byerne.

Der findes ingen vaccine eller medicin man kan tage forebyggende. Man skal være omhyggelig med at beskytte sig mod myggen med myggespray med DEET eller AUTAN.

​*Anbefalinger vedr. vaccinationer og sygdomme på de enkelte rejsemål er kun overordnet vejledende for landet som helhed.

Ønsker du detaljeret vejledning målrettet din personlige rejse, må du kontakte rejseklinikken for tidsbestilling på telefon, mail eller direkte via hjemmesiden.​

Bestil tid

​- Til din vaccination og konsultation online allerede i dag.

null

Rejs sikkert med vores hjælp

null

Professionel rådgivning

null

Enkeltpersoner, familier og grupper

null

Landets bedste vaccinationsklinik

(+45) 39 63 01 15
kontakt@rejseklinikken.dk